Aquest web fa servir cookies pròpies i de tercers per a millorar el servei oferit. Al continuar amb la navegació consideram que accepta el seu ús. Consulta la nostra política de cookies per a més detalls.
Acceptar Més informació
[image/warning.png]

 Noticies

CANDIDATURES ADMESES A LES ELECCIONS DE LA JUNTA DIRECTIVA

29-11-2019
Els socis candidats que no apareguin a la llista, o aquells que detectin alguna errada, tindran de plaç fins dilluns dia 2 a les 12:00h per esmenar les errades a traves del correu socis@patronatjoan23.org o presencialment a la Sa Creu

Descarregar PDF

Reglamento Electoral ASAMBLEA GRAL. 02.12.19. Asoc. Joan XXIII

29-11-2019

Convocatoria asamblea general (2 de diciembre de 2019)

22-11-2019

Nota de prensa - El Patronat Joan XXIII d’Inca convoca la Asamblea General de la Asociación

22-11-2019
Será el próximo 2 de diciembre a las 17.30 horas en primera convocatoria, con el objetivo de rendir cuentas, presentar los nuevos proyectos y elegir a los miembros de la nueva junta directiva
Están llamados a participar todos los socios de la entidad y se abre el plazo de presentación de candidaturas que, como recogen los estatutos, acrediten una antigüedad mínima de 3 meses

Descargar PDF

Comunicado de la junta directiva del Patronato Joan XXIII

26-10-2019

Desconvocada la huelga en el transporte escolar del Patronat Joan XXIII

10-09-2019
  • El servicio operará con total normalidad este 11 de septiembre, tras alcanzarse un acuerdo con el comité de empresa del centro educativo especial de la agrupación
  • La externalización de este transporte se mantiene tras la concesión formalizada con Autocars Roca SL, mientras que el personal que iba a ser subrogado seguirá dependiendo de forma directa del patronato

Los responsables del Patronat Joan XXIII y el comité de empresa del centro educativo especial dependiente de esta institución, han alcanzado finalmente el acuerdo con el que se desconvocan las movilizaciones previstas a partir de este miércoles 11 de septiembre en el transporte escolar, y que amenazaban con dejar sin servicio a los usuarios que empiezan el nuevo curso escolar.

El gerente de esta agrupación pro-minusválidos psíquicos de la comarca de Inca, Pedro Lladó, ha confirmado que la junta directiva del patronato ha validado la negociación mantenida a lo largo del martes, “algo que, en la práctica, supone un acuerdo entre las partes que es beneficioso, sobre todo, para los usuarios del servicio y sus familiares”.

El conflicto tenía su origen en la reciente externalización del transporte escolar (no el asistencial, que en ningún momento se ha visto afectado), adjudicado a la empresa Autocars Roca SL. El criterio de contratación se basó en “la necesidad de ofrecer un transporte profesional, moderno y adaptado a las necesidades de los usuarios (como los elementos de movilidad que muchos de ellos requieren), ante la antigüedad del vehículo propiedad del patronato. Este, cabe recordar, ha cumplido ya los 18 años que contempla la normativa autonómica en vigor, y obligaba a elegir entre una inversión muy elevada, o bien la confianza en una empresa especializada con la que llevamos años colaborando y que está en condiciones de aportarnos el mejor servicio”.

La subrogación contemplaba también la de un chófer y cuatro acompañantes de los escolares (a jornada completa y a media jornada respectivamente) en las mismas condiciones de antigüedad, horario y salario que con el patronato. Todo ello, además, en el marco del convenio colectivo de centros y servicios de atención especializada y de centros educativos para personas con discapacidad.

La dificultad inicial para dirimir el conflicto derivó la semana pasada en concentraciones y movilizaciones que la junta directiva lamentó “por la inquietud que pudo ocasionar entre nuestros usuarios, socios y trabajadores”. El acuerdo alcanzado entre las partes mantiene la externalización del servicio de transporte escolar a la empresa adjudicataria, que desde este miércoles comenzará a realizarlo con total normalidad“ y el mantenimiento de las cinco personas que debían incorporarse a la nueva plantilla en empleos dentro del propio Patronat.

Desde el patronato agradecen la predisposición del comité a negociar una solución, mientras que el gerente destaca “la firme voluntad de la junta directiva para acabar con un conflicto que, sin duda, supone un esfuerzo importante de reubicación de personal. Pero también, señala, demuestra nuestra vocación de servicio y anteponer las necesidades de la agrupación a cualquier otra consideración”.

Nota de Premsa de la junta directiva de Patronat Joan XXIII d’Inca

04-09-2019
Davant de la convocatòria de vaga indefinida per dia 11 de setembre de 2019 i l’anunci de mobilitzacions per part del Comitè d’empresa del Centre Educatiu Especial Patronat Joan XXIII en relació al servei de transport escolar, la junta directiva de l’entitat, a través d’aquest comunicat, vol manifestar el següent:

Que, a data de avui 04/09/2019 malauradament no ha estat possible arribar a un acord a l’acte de conciliació celebrat al Tribunal d’Arbitratge i Mediació de les Illes Balear amb els convocants de les citades mobilitzacions.

Volem reiterar a més, el ja anunciat anteriorment mitjançant un comunicat a la pagina web i una circular a l’APIMA de l’escola que, l’entitat Patronat Joan XXIII d’Inca ha signat un contracte de serveis de transport escolar amb una empresa de reconegut prestigi que, fins a dia d’avui, ha estat col·laborant amb l’entitat en l’acompanyament dels alumnes i usuaris.

Per altra part també es vol manifestar que, en la presa de decisió d’aquesta mesura organitzativa en tot moment la junta directiva ha tingut en ment donar cobertura a les necessitats de les famílies i prestar un servei de qualitat als alumnes, així com garantir els drets laborals d’aquells treballadors que passaran a prestar els seus serveis de transport i acompanyament des de la empresa contractada.

La Junta directiva de Patronat Joan XXIII d’Inca

Contractació servei de transport escolar Joan XXIII

26-08-2019
El passat dilluns 26 d’Agost l’entitat Patronat Joan XXIII signà el contracte de prestació de serveis de transport escolar amb Autocars Roca S.L., empresa que fins a dia d’avui ha estat col·laborant amb l’entitat amb l’acompanyament dels nostres usuaris.

Amb aquest acord, es garanteix un servei de transport de qualitat, professionalitzat, proper i amb les màximes garanties de servei pels nostres usuaris. Com és habitual, el servei de transport comptarà amb l’acompanyament dels menors per part de monitors qualificats en totes les rutes establertes.

Acreditació Atenció Primerenca

20-08-2019
Dimarts 20 d’Agost de 2019 l’Institut Mallorquí d’Afers Socials ens ha comunicat l’acreditació del servei d’Atenció Primerenca Joan XXIII.

Així doncs es declara i queda constància que, el servei d’Atenció Primerenca de la nostra entitat s’adapta als requisits, condicions i estàndards de qualitat que dicta el nou Reglament del Consell de Mallorca pel qual es regula el funcionament dels serveis socials de les persones amb discapacitat, inclosos a la cartera insular de serveis socials.

Recalcar que, dita acreditació ens permet seguir formant part de la xarxa pública de serveis socials.

Viatge a Lleida

11-05-2019
El segon cap de setmana de maig del 2019 l’equip de bàsquet del Club Esportiu Joan XXIII viatjaren a Lleida per participar a la 1ª EDICIÓ DEL TORNEIG DE BÀSQUET UNIFICAT amb els Clubs de Bàsquet Mollerussa i Acudam.

En total un total de 60 esportistes disfrutàren d’una jornada d’esport i companyerisme, resultant guanyadors l’equip de Joan XXIII.

Premi esport Ses Garrigues

10-05-2019
El passat dia 10 de maig del 2019, el centre Ses Garrigues D´Amunt va rebre el premi a l´esperit esportiu , per la incansable promoció de l´esport balear en benefici de tots els esportistes del centre. Aquest premi l´ortogue el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca.

A l´ entrega hi vàren assistir la directora del centre, la responsable d´esports i la coordinadora de l´entitat. Va ser un acte molt emotiu.

Enhorabona als nostres esportistes.

Competició de Bàsquet

31-01-2019
El dia 31 de gener del 2019 l’equip de bàsquet format per alumnes de Joan XXIII i usuaris del Taller Ocupacional Son Agulló jugàren un partit amb l’equip de Aproscom de Manacor.

Una bona oportunitat per conèixer nous amics i fomentar el treball amb equip.

L’equip del Patronat resultà guanyador, tot i que els jugadors dels dos equips es van esforçar al màxim.